DANAFIX 880-serien
DANAFIX 880-serien

DANAFIX 880-serien

Olvadékragasztók a csomagolóipar számára

A DANAFIX 880-as sorozat a csomagolás ipar számára kifejlesztett olvadékragasztó család. A ragasztók alkalmazhatóak automatikus berendezésekkel, hengerrel, fúvókával, ecsettel.

A DANAFIX 880 és 881 egy új nemzedéke az olvadékragasztóknak, amely nagyon jól tapad a nehéz felületekhez, alacsony a felhasználási mennyisége és erős kötést ad. A DANAFIX 881-nek magasabb a viszkozitása és hosszabb nyitott ideje, mint DANAFIX 882, amely egy általános olvadékragasztó dobozkészítéshez, csomagoláshoz és dobozzáró gyors futású gépekhez.

A DANAFIX 884 egy szagtalan általános olvadékragasztó, amelynek felhasználása megegyezik a DF 882-vel..

A DANAFIX 886 egy szagtalan általános olvadékragasztó, amely jó tapad műanyag és festett felszínekhez. Használt csomagolásra és dobozzárásra gyors futású gépekhez.

A DANAFIX 887-2 egy általános olvadékragasztó jó tapadással nehéz felületekhez. Választható többféle alkalmazáshoz- például: csomagolás, zárás, PVC, PET és PE címkézés, ahol hosszabb nyitott idő szükséges.

A DANAFIX 888 egy fehér és szagtalan általános olvadékragasztó, a melyik használható csomagolásra és zárásra gyors futású gépekhez.

A DANAFIX 889 egy általános olvadékragasztó, a melyik használható csomagolásra és zárásra gyors futású gépekhez. Alkalmazási hőmérséklete alacsony, ami lehetővé teszi az energiafelhasználás minimalizálását.

Typical Applications

  • Címkézés
  • Szerelés
  • Csomagolás zárása
  • Tolató merevítés
  • Zsákzárás

Special Properties

  • Speciálisan fejlesztett termékek