A Dana Lim környezetpolitikája

 • A Dana Lim A/S olyan ragasztók, tömítők és hasonló termékek kifejlesztésén és előállításán dolgozik, melyek figyelembe veszik a vásárlók és a társadalom részéről érkező, környezetbarát termékekkel és gyártástechnikával kapcsolatos követelményeket és elvárásokat.

  • A Dana Lim törekszik rá, hogy hatékony vállalat legyen: a munkakörnyezet fejlesztésének és ezzel együtt a külső környezeti hatások minimalizálásának lehetőségét folyamatosan felbecsüljük, és ennek megfelelően optimalizáljuk a már meglévő, illetve fejlesztjük új termékeinket, eljárásainkat.
  • A Dana Lim törekszik rá, hogy környezetbarát termékeket gyártson és forgalmazzon: brosúrákon, adatlapokon és telefonos, illetve élő szaktanácsadásokon keresztül hívjuk fel vásárlóink figyelmét a környezetbarát termékek választásának fontosságára
  • A Dana Lim törekszik rá, hogy a lehető legkevesebb erőforrást fogyassza: nagy hangsúlyt fektetünk a nyersanyaghasználat csökkentésére, illetve a melléktermékként keletkezett anyagok és energia ésszerű felhasználására hatékony készlet- és energiamenedzsment által.
  • A Dana Lim törekszik az általa kibocsátott hulladékmennyiség minimalizálására: ésszerű újrahasznosítási módszerek kidolgozásával, a munkafolyamatok optimalizálásával, illetve a munkatársak környezettudatosságra nevelésével teszünk azért, hogy minél kevesebb hulladékot termeljünk.
  • A Dana Lim számára fontos, hogy legalább a törvény által előírt intézkedéseket, határértékeket betartsa. Munkahelyi kézikönyvek és biztonságtechnikai kötetek segítségével a munkatársakat és a felhasználókat is megtanítjuk a jó munkakörnyezet követelményeire, hogy biztosítsuk a nyersanyagok és kész termékek megfelelő kezelését.