Dánia legnagyobb ragasztó- és tömítőgyártója

A Dana Lim A/S Dánia egyik legrégebbi és legismertebb ragasztógyártója, mely immáron több, mint 80 éve látja el ragasztókkal és tömítőkkel a dán piacot.

Mára több, mint 400 különböző ragasztót és tömítőt állítunk elő Køge-i üzemünkben. K+F szakembereink folyamatosan azon dolgoznak, hogy még tovább bővítsék a lehetőségeket, és rendszeresen új termékekkel járhassunk partnereink kedvében.
 
Erősségünk a minőségi termékskála, valamint a gyors és közvetlen kapcsolattartás vásárlóinkkal. Fejlesztőink és szaktanácsadóink mindig készen állnak arra, hogy a legjobb megoldást javasolják bármilyen felmerülő feladatra.

A Dana Lim A/S 100 %-ban a Kai Hansen Alapítvány tulajdonát képezi. Az Alapítvány minden évben odaítéli a Dana Lim Díjat egy olyan kutatónak, aki munkásságával előbbre vitte a dán ipart és társadalmat.

A szilárd dán gyökerek dacára a Dana Lim mára olyan céggé vált, mely messze túlnyúlik a határokon. Litván, svéd, finn, magyar és kínai leányvállalataink mellett számos más európai országban is képviseletet tartunk fenn.